Onze diensten

Sacré Solutions staat voor flexibiliteit en transparantie.
Dit betekent maatwerk, en dus kijken we samen naar de IT-oplossing die het meest geschikt is voor uw business. Daarna zorgen wij voor het uitrollen, onderhoud en beheer.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Algemene IT-Support

Algemene IT-Support

Hebt u een IT-project op de planning staan om uw business te boosten, maar niet de mankracht om het uit te voeren? Een probleem met uw netwerk, computer(-park), printers of servers waarbij Google het antwoord maar niet lijkt te geven? Daarvoor is er Ad-hoc en Projectondersteuning. Dit kan gaan van kleine onderhouds- en reparatietaken op afstand, tot de volledige (her-)configuratie of migratie van uw infrastructuur op locatie.

In tegenstelling tot Managed Services worden hiermee projecten afgeleverd, of reparaties en aanpassingen gedaan zonder doorlopende services of facturen. Transparante communicatie en prijzen, zonder onaangename verrassingen. (Strikjes en inpakpapier kunnen wel, op aanvraag)


Ondersteuning op afstand of op locatie

Onze experten maken ondersteuning en herstellingen mogelijk voor iedereen, ongeacht waar u zich bevindt. Daarnaast kunnen onze techniekers op locatie komen, om alles snel opnieuw functionerend te krijgen. Wij bieden hierbij een volledige waaier aan IT- en technologieoplossingen aan, voor zowel uw zaak als thuis.