Onze diensten

Sacré Solutions staat voor flexibiliteit en transparantie.
Dit betekent maatwerk, en dus kijken we samen naar de IT-oplossing die het meest geschikt is voor uw business. Daarna zorgen wij voor het uitrollen, onderhoud en beheer.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Camerabewaking

Camerabewaking

Veel bedrijven en mensen kiezen vandaag voor camerabewaking, om hun zaak, pand, stock of woning beter te beveiligen. Bij het kiezen en configureren van camerabewaking is het belangrijk om steeds rekening te houden met uw eigen noden en verwachtingen, technische mogelijkheden, alsook de vernieuwde Camerawet.

Sacré Solutions maakt dit makkelijk en transparant, dankzij onze ervaring en kennis ter zake. Bij elke installatie maken wij een volledig digitaal documentatiedossier aan, met alle gegevens van de installatie, en de historiek van de uitgevoerde interventies. Dit maakt het mogelijk om sneller en preciezer te reageren bij eventuele problemen.

Installatie & onderhoud op maat

En Sacré Solutions gaat nog verder! Wilt u steeds scherpe beelden hebben, door een zuivere, propere lens? Dat deze beelden op een correct werkende, up-to-date opslag (NVR) bewaard worden, en meer? Daarvoor bieden wij ook onze onderhoudsservice aan.

De camerapakketten zijn zo samengesteld dat er voor elke situatie een flexibele oplossing kan geboden worden. Het aantal, en soort camera’s is aanpasbaar en combineerbaar voor elk pakket. Het aantal camera’s bepaalt wel het type opslag. Vanaf 2 camera’s wordt standaard een netwerk-videorecorder geïnstalleerd. Dit door de hoeveelheid opslag die benodigd is voor opslaan van het beeldmateriaal, alsook de benadering vanop uw PC, laptop of smartphone.

Het type camera (dome, turret, bullet of PTZ) wordt bepaald door de toepassing. Heeft u een groot gezichtsveld nodig in uw zaak, voor bewegingsdetectie, maar iets minder detail? Dan is een ander type camera nodig dan voor pakweg een 100 meter lange oprit. Deze toepassingen worden zorgvuldig geanalyseerd door Sacré Solutions, en de adequate oplossing voorgesteld. Bijgevolg: geen zorgen voor u, het denkwerk voor ons!