Onze diensten

Sacré Solutions staat voor flexibiliteit en transparantie.
Dit betekent maatwerk, en dus kijken we samen naar de IT-oplossing die het meest geschikt is voor uw business. Daarna zorgen wij voor het uitrollen, onderhoud en beheer.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Printing

Printing

We geven u de mogelijkheid om uw printers, scanners en kopieerapparaten te monitoren, uw afdrukkosten te verlagen, de informatiebeveiliging te verbeteren en een groot deel van het volledige printproces te automatiseren.

Sacré Solutions staat klaar voor uw printing-noden. Printers en hun toebehoren zijn vaak een sluipkost. Niet alleen de operationele kost, maar ook de tijd die erin geïnvesteerd wordt. Daarom bieden wij een totaal servicepakket aan, zodat uw bedrijf zich kan concentreren op wat geprint moet worden, en niet met de installatie, configuratie en het onderhoud van de printers zelf.

Kom nooit zonder inkt of toners te zitten op belangrijke momenten. Wij zorgen voor de automatische bestelling, de levering en ook de recyclage. Wij kijken samen met uw bedrijf naar de noden, bespreken de mogelijke keuzes die het meest overeenstemmen met uw business en budget, en leveren gebruiksklaar af.